Επισκευθείτε το νέο μας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ με όλα μας τα προϊόντα
Η εταιρεία μας - Τι προσφέρουμε;

Χονδρική και λιανική πώληση ιατροτεχνολογικών, ορθοπεδικών και παραφαρμακευτικών ειδών

Η "Τσέτσος" είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία εδρεύει στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας με πολυετής εμπειρία από το 1989, στα Ιατρικά μηχανήματα και ορθοπεδικά είδη.

Με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με πρόσκαιρα ή μόνιμα προβλήματα υγείας, η "Τσέτσος" εστιάζει τις δραστηριότητες της στην εισαγωγή και εμπορία Ορθοπεδικών Προϊόντων, αναπηρικών αμαξιδίων, αναπνευστικά βοηθήματα και εξοπλισμό νοσοκομείων & ιατρείων.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα και παρακαταθήκη προϊόντων που προσφέρουν λειτουργικές και ασφαλείς λύσεις στην μόνιμη ή πρόσκαιρη αδυναμία ηλικιωμένων, ατόμων με παθήσεις ή σε ανάρρωση ή ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες βελτίωσης και ενδυνάμωσης της φυσικής τους κατάστασης.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα την άμεση εξυπηρέτηση έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και τεχνικής υποστήριξης.

Η διαρκής αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και οι συνεργασίες μας με τους γνωστότερους οίκους του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις
πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Είμαστε πάντα κοντά σας: 24 ώρες εξυπηρέτηση
Εξυπηρτέτηση

Συνέπεια, αξιοπιστία, σωστή και άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν για εμάς πρωταρχικούς στόχους σε κάθε μας συνεργασία.