Επισκευθείτε το νέο μας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ με όλα μας τα προϊόντα

Πολυόργανα γυμναστικής:

Ποδήλατο Γυμναστικής Καθιστό Pegasus AL-908L

Πολυόργανο Pegasus HG-1044IA

Pegasus HG-1044IA Πολυόργανο 30 ασκήσ, 45 kg.

 

 

VersaBench XL - Folding FID Bench (F-VB)

Ο πάγκος F-VB VersaBench XL Folding FID από την Force USA είναι ένας βαρέως τύπου πάγκος που έχει κατασκευαστεί σε ημι-επαγγελματική κλίμακα. Έχει και την δυνατότητα να κλείνει συμπαγώς όταν χρησιμοποιείται με το F-VR VersaRack XL Folding Power Rack.

 

 

 

F-PCL Force USA Power Cage – Lat Pulldown/Low Pulley

Το F-PCL Force USA Power Cage – Lat Pulldown/Low Pulley είναι μια προσθήκη που συνδέεται με το F-PC Power cage. Το F-PC Power cage πρέπει να αγοραστεί και να συναρμολογηθεί ξεχωριστά.

 

 

 

 

 

Πολυόργανο Pegasus HG-2120

Πολυόργανο Pegasus HG-2120

 

Πολυόργανο Pegasus HG-1086 Τύπου Smith

Pegasus HG-1086 Τύπου Smith Πολυμηχάνημα με πάγκο (ελεύθερα βάρη).

Πολυόργανο Pegasus HG-950

Pegasus HG-950 .Πολυόργανο 30 ασκήσεων, 70 kg. βάρος

Πολυόργανο Pegasus HG-5044

Pegasus HG-5044.Πολυόργανο 30 ασκήσεων, 70 kg. βάρος

Πολυόργανο Pegasus HG-1084 Τύπου Smith

Pegasus HG-1084 Πολυμηχάνημα Smith ελευθ. βάρη

Home Power Rack Combo (F-HPR)

Ο Force USA Home Power Rack F-HPR είναι μία στιβαρή, συμπαγής και αποτελεσματική κατασκευή με δυνατά λάστιχα για περισσότερη ένταση στην άσκηση, και με Μονόζυγο ανοικτής λαβής που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε προσωπικό χώρο. Με Steelforce™ Δομική Ακεραιότητα ο Force USA Home Power Rack F-HPR είναι κατασκευασμένος για έντονη χρήση!

Pegasus SC-1280 Smith

Pegasus SC-1280 Smith Πολυμηχάνημα με πάγκο (ελεύθερα βάρη).

Πολυόργανο Pegasus HG-8250

Πολυόργανο Pegasus HG-8250

ADIDAS Home Gym

Για την απόλυτη ευέλικτη προπόνηση, το οικιακό πολυόργανο της adidas έχει ό,τι χρειάζεστε. Με βάρος 100kg, και η πιο σοβαρή προπόνηση μπορεί να επιτευχθεί με τη βέλτιστη ποικιλία ασκήσεων της επιλογής σας. Επιτρέπει ασκήσεις για δικέφαλους, τρικέφαλους, κοιλιακούς και το στήθος, τους ώμους, την πλάτη και τους μύες των ποδιών για μία συνολική σωματική άσκηση.

Power Rack with Band Attachments (F-PC)

Ο Power Rack F-PC της Force USA είναι μία πολύ στιβαρή, συμπαγής και αποτελεσματική κατασκευή με δυνατά λάστιχα για μέγιστη ένταση στην άσκηση και με ισχυρό μονόζυγο πολλαπλών λαβών, σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Με ένα τύπο κατασκευής "Class A", ο Force USA Power Rack, έρχεται για να παραμείνει!

Leg Press / Hack Squat Combo (F-LPHS)

Η Πρέσα ποδιών Leg Press/Hack Squat Combo F-LPHS σε συνδυασμό με Ημι-Κάθισμα της Force Fitness USA, είναι μία ιδιαίτερα συμπαγής και αποτελεσματική κατασκευή, ιδανική για χρήση γυμναστηρίου και studio, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

VersaRack XL - Folding Power Rack (F-VR)

Force USA VersaRack XL - Το πτυσσόμενο Power Rack είναι μια ιδανική προσθήκη στα μηχανήματα γυμναστηρίου. Δεν έχετε χώρο για ενός πλήρους μεγέθους Power Rack; Το Force USA VersaRack XL είναι η λύση!

VersaSmith XL - Folding Smith Machine (F-VS)

Θέλετε ένα μηχάνημα Smith καλής ποιότητας στο σπίτι, αλλά δεν έχετε το χώρο; Το Force USA VersaSmith XL Folding είναι αυτό που περιμένατε, και πολλά παραπάνω.

Functional Trainer System (F-FTS)

Το Force USA - Functional Trainer System (F-FTS) είναι μία πολύ στιβαρή, συμπαγής και αποτελεσματική κατασκευή για χρήση σε γυμναστήριο, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε σπίτι ή Studio. Με ένα τύπο κατασκευής "Class A", και με Steelforce ™ Δομική Ακεραιότητα το Force USA - Functional Trainer System F-FTS είναι κατασκευασμένο για έντονες προπονήσεις!

Προϊόντα: